Lionsclub Alkmaar

Het lijkt wel pakjesavond:

In het najaar van 2015 ontving het bestuur van Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar (SMKA) uit handen van het bestuur van de Lionsclub Alkmaar 2015 hun volledige wensenlijst voor de kinderafdeling van het Medisch Centrum Alkmaar.

Sinds 2012 bouwt Lionsclub Alkmaar aan een nieuwe club. De groep bestaat uit jonge en enthousiaste mensen uit de regio Alkmaar die de gedachte ´we serve´ van de Lions onderschrijven en een groot maatschappelijk belang dienen. Zij stellen hun netwerk beschikbaar en zetten zich belangeloos in voor mensen en organisaties die hulpbehoevend zijn. 

 Dankzij het grote succes van de tweede editie van Lichtjesavond Alkmaar werd er voldoende geld opgehaald om de wensenlijst van stichting Medische Kindercirkel Alkmaar volledig in te kunnen willigen. Op de wensenlijst stond onder andere een spelcomputer, fotocamera, tablet, speelgoed voor boven de bedjes en een borstvoedingstoel. Deze dingen worden allemaal gebruikt om de periode in het ziekenhuis voor zowel het kind als het gezin zo aangenaam mogelijk te maken. Marga Ott is bestuurslid van de stichting en kan bij het zien van alle cadeautjes haar ogen niet geloven. 'Het lijkt wel pakjesavond. We zijn ongelooflijk blij dat wij dit jaar het goede doel van jullie evenement waren', glundert ze.

Lions